Bij LGV kan u terecht voor hoogkwalitatief vastgoed met een ziel.

Als projectontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en appartementen, die hedendaags design en optimaal wooncomfort combineren. Steeds met de beste garantie op het vlak van planning en budgetcontrole.

Bouwen is voor ons een heel persoonlijke materie. Een gespecialiseerd team begeleidt u in alle stappen van het bouwproces en zorgt ervoor dat het eindresultaat – het appartement of huis van uw dromen – perfect afgestemd is op uw wensen.

Op ons visitekaartje? Tevreden klanten. Want wij bouwen voor mensen. Voor u.

Vacatures

Management Assistant

MNP Holding NV zoekt voor onmiddellijke indiensttreding op het hoofdkantoor te Herent naar een dynamische Management Assistant.

Ontdek hier alles over deze boeiende functie: Management assistant

Mail ons dan snel je CV en motivatiebrief door naar vacatures@parkeren.be. Succes!

Functioneel design

Wij staan garant voor de vertaling van uw woonwensen in een mooi en tijdloos design met warme, duurzame materialen en met oog voor functionaliteit en een sterke energie-efficiëntie.

Correct & transparant

LGV houdt woord. En dus krijgt u van ons geen loze beloftes of onrealistische prijskaartjes. Uw droomplek wordt realiteit, precies volgens afspraak en het vooropgestelde budget.

Betrouwbare partner

Met LGV kiest u voor een solide bouwpartner. Bestuurders Monica Robberechts en Peter Lamens en hun ervaren medewerkers realiseerden al talrijke succesvolle projecten en maken van ‘tevreden klanten’ een erezaak.

Bouwen voor mensen

Ons project is pas geslaagd als u er zich thuis voelt. Uw input en feedback zijn voor ons dan ook cruciaal om het gewenste eindresultaat te bereiken: een huis of appartement op uw maat.