The Werchter Meadows

“The Werchter Meadow” is een standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

De strakke lijnen van het gebouw, de grote raampartijen en grote terrassen (tot 49 m2) accentueren het tijdloze karakter van het project. In “The Werchter Meadow” wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken inzake efficiënt energiebeheer, dewelke uw dagelijks comfort aanzienlijk verhogen en het energieverbruik maximaal beperken. De appartementen zijn ontworpen als zogenaamde ‘Bijna Energie Neutrale’ appartementen (BEN app.) met E-peil 20 (enkel nieuwbouwgedeelte). Om dit te bereiken zijn zij allen individueel uitgerust met een warmtepompsysteem, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, super isolerende beglazing en een éénvoudig te bedienen domoticasysteem.

Exclusief voor de bewoners van “The Werchter Meadow’ is op het gelijkvloers een wellnessruimte ingericht met mooi binnenzwembad, sauna en sanitaire ruimtes.

Elk appartement heeft twee autostandplaatsen ( niet begrepen in vraagprijs) en een privatieve kelderberging (inbegrepen in vraagprijs) dewelke zich bevinden in de ondergrondse garage. ‘The Werchter Meadow’ bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Werchter, openbaar vervoer en handelszaken.

Laat je verleiden door dit uniek klassevol woonconcept met zicht op de mooie groene omgeving.

Ontdek ook

T Waskot

Een nieuwe bestemming voor De Lelie.

WELDRA TE KOOP

De Minckeler

Uiterst centraal gelegen residentie bestaat uit 30 studentenkamers met oppervlaktes tussen 18 m² en 21 m².

TE KOOP

The Werchter Meadows

Standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

VERKOCHT