Residentie TERRA VERDE

Residentie Terra Verde is een hoogwaardig en innovatief woonproject, vlakbij het centrum van Winksele (een deelgemeente van Herent) en op amper 3 kilometer van universiteitsstad Leuven.

Terra Verde is een uniek architecturaal project, dat de verschillende deelgebouwen met elkaar verbindt door lage en hoge wandelpaden en zo als het ware een organisch lint vormt doorheen het landschap, vanaf de Vilvoordsebaan tot achteraan de Hoge Beek. De groendaken accentueren nog het natuurlijke aspect van de residentie, de naam van het project waardig.

De residentie heeft witte gevels in combinatie met baksteen, beton en staal en grote glaspartijen die veel daglicht toelaten. Het bestaat uit 46 appartementen, vooral 1- en 2-slaapkamerappartementen, maar ook enkele grotere appartementen van meer dan 100 m². Op het gelijkvloers is er een commerciële ruimte die momenteel wordt ingenomen door een fietshandel.

Dit project werd gerealiseerd in 2014.

 

Architectuur: Everaerts Architecten

Ontdek ook

T Waskot

Een nieuwe bestemming voor De Lelie.

WELDRA TE KOOP

De Minckeler

Uiterst centraal gelegen residentie bestaat uit 30 studentenkamers met oppervlaktes tussen 18 m² en 21 m².

TE KOOP

The Werchter Meadows

Standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

VERKOCHT