Residentie FLOREAL

Residentie Floreal ligt in het centrum van Herent, op de hoek van de Leo Meulemansstraat en de Mechelsesteenweg, en werd gebouwd in opdracht van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC), afdeling Herent. Zijn naam dankt het aan de voormalige feestzaal “Floreal” die op deze locatie gevestigd was.

De residentie bestaat uit 17 sociale appartementen over 3 etages, en een café-taverne met polyvalente zaal (ongeveer 300 plaatsen) op het gelijkvloers. Er zijn voor dit gebouw 14 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien in Residentie De Meuleman, aan de overkant van de straat.

Het gebouw is strategisch gelegen en combineert het landelijke karakter van Herent met de culturele en commerciële bedrijvigheid van universiteitsstad Leuven, die slechts op enkele kilometers afstand ligt. Floreal bevindt zich vlakbij het NMBS-station en het administratief centrum van de gemeente, waar u ook de bibliotheek vindt. Op wandelafstand bevindt zich de dorpskern met lokale winkels, horeca, scholen en een cultureel centrum.

Residentie Floreal is in oprichting. De oplevering is eind juni 2016 voorzien.

Architectuur: Everaerts Architecten

Ontdek ook

La Grande Muse – Luik

La Grande Muse ligt niet ver van het centrum van Luik, met zicht op de Maas en bestaat uit 16 appartementen en twee handelsruimtes. De appartementen zijn door hun compacte vormgeving ideaal voor starters en/of investeerders.

TE KOOP

Les Terrasses Nagelmackers – Luik

Een prachtig, tijdloos project met 9 appartementen, 2 penthouse-appartementen en 4 commerciële ruimtes in hartje Luik, aan de Maas.

TE KOOP