Residentie FLOREAL

Residentie Floreal ligt in het centrum van Herent, op de hoek van de Leo Meulemansstraat en de Mechelsesteenweg, en werd gebouwd in opdracht van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC), afdeling Herent. Zijn naam dankt het aan de voormalige feestzaal “Floreal” die op deze locatie gevestigd was.

De residentie bestaat uit 17 sociale appartementen over 3 etages, en een café-taverne met polyvalente zaal (ongeveer 300 plaatsen) op het gelijkvloers. Er zijn voor dit gebouw 14 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien in Residentie De Meuleman, aan de overkant van de straat.

Het gebouw is strategisch gelegen en combineert het landelijke karakter van Herent met de culturele en commerciële bedrijvigheid van universiteitsstad Leuven, die slechts op enkele kilometers afstand ligt. Floreal bevindt zich vlakbij het NMBS-station en het administratief centrum van de gemeente, waar u ook de bibliotheek vindt. Op wandelafstand bevindt zich de dorpskern met lokale winkels, horeca, scholen en een cultureel centrum.

Residentie Floreal is in oprichting. De oplevering is eind juni 2016 voorzien.

Architectuur: Everaerts Architecten

Ontdek ook

The Werchter Meadows

Standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

TE KOOP

VISTA Herent

Een schitterend complex van 18 appartementen en 2 handelsruimten met een hedendaagse architectuur en eigen identiteit.

UITVERKOCHT

Les Terrasses Nagelmackers

Een prachtig, tijdloos project met 7 appartementen, 2 penthouse-appartementen en 4 commerciële ruimtes in hartje Luik, aan de Maas.

TE KOOP