Residentie DE MEULEMAN

Residentie De Meuleman is een uniek woonproject in het centrum van de landelijke gemeente Herent, vlakbij universiteitsstad Leuven.

Dit woonproject heeft een eigentijdse, functionele architectuur en een hoogkwalitatieve binnenafwerking.

Het bestaat uit 54 stijlvolle appartementen (51 m² tot 147 m² groot) met ruime terrassen, allen voorzien van een ondergrondse staanplaats en een gemeenschappelijke berging (9 in totaal). De appartementen werden ‘à la carte’ ingericht, waarbij de eigenaars zelf hun vloer- en wandbekleding, keuken, badkamer en binnendeuren konden kiezen volgens een vooraf bepaald budget.

Het woonproject is gelegen op de hoek van de Leo Meulemansstraat en de Spoorwegstraat, vlakbij het NMBS-station en het administratief centrum van de gemeente, waar ook de bibliotheek is gevestigd. Op wandelafstand bevindt zich de dorpskern met lokale winkels, horeca, scholen en een cultureel centrum. Een ideale ligging om de charmes van een gezellige gemeente te combineren met het bruisende stadsleven van Leuven.

Architectuur: Everaerts Architecten

Ontdek ook

T Waskot

Een nieuwe bestemming voor De Lelie.

WELDRA TE KOOP

De Minckeler

Uiterst centraal gelegen residentie bestaat uit 30 studentenkamers met oppervlaktes tussen 18 m² en 21 m².

TE KOOP

The Werchter Meadows

Standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

VERKOCHT