Residentie DE MEULEMAN

Residentie De Meuleman is een uniek woonproject in het centrum van de landelijke gemeente Herent, vlakbij universiteitsstad Leuven.

Dit woonproject heeft een eigentijdse, functionele architectuur en een hoogkwalitatieve binnenafwerking.

Het bestaat uit 54 stijlvolle appartementen (51 m² tot 147 m² groot) met ruime terrassen, allen voorzien van een ondergrondse staanplaats en een gemeenschappelijke berging (9 in totaal). De appartementen werden ‘à la carte’ ingericht, waarbij de eigenaars zelf hun vloer- en wandbekleding, keuken, badkamer en binnendeuren konden kiezen volgens een vooraf bepaald budget.

Het woonproject is gelegen op de hoek van de Leo Meulemansstraat en de Spoorwegstraat, vlakbij het NMBS-station en het administratief centrum van de gemeente, waar ook de bibliotheek is gevestigd. Op wandelafstand bevindt zich de dorpskern met lokale winkels, horeca, scholen en een cultureel centrum. Een ideale ligging om de charmes van een gezellige gemeente te combineren met het bruisende stadsleven van Leuven.

Architectuur: Everaerts Architecten

Ontdek ook

La Grande Muse – Luik

La Grande Muse ligt niet ver van het centrum van Luik, met zicht op de Maas en bestaat uit 16 appartementen en twee handelsruimtes. De appartementen zijn door hun compacte vormgeving ideaal voor starters en/of investeerders.

TE KOOP

Les Terrasses Nagelmackers – Luik

Een prachtig, tijdloos project met 9 appartementen, 2 penthouse-appartementen en 4 commerciële ruimtes in hartje Luik, aan de Maas.

TE KOOP