De Minckeler

Een ruime, gezellige studentenkamer met eigen sanitair? Kwalitatieve funky gemeenschappelijke ruimten ontworpen door een pro? Een sfeervolle binnentuin met zicht op de Vunt? De rust om te studeren in een bruisende buurt? Een laagdrempelige investering?

Dat vindt u in ons nieuw studentenproject De Minckeler te Leuven!

 

Het nieuwe studentenhuisvestingsproject De Minckeler is gelegen aan de J. P. Minckelersstraat; een bruisende stadsomgeving tussen de hippe stadswijk Vaartkom en de Bondgenotenlaan.

Door zijn ligging in een levendige buurt vlakbij het openbaar vervoer, het station, de verschillende campussen en op wandelafstand van de culturele hotspots, is dit de ideale uitvalsbasis voor studenten.

 

De Minckeler is ontworpen door het Architectenbureau Jaspers & Eyers. Bij het ontwerp van het gebouw werd rekening gehouden met de omgeving en met de bestaande overdekte waterloop de Vunt die opnieuw wordt opengelegd en zichtbaar gemaakt. Naast de Vunt komt een wandelpad dat later zal aansluiten op het binnengebied van Vaart Zuid.

 

De Minckeler telt 30 volledig afgewerkte gemeubelde ruime studentenkamers met elk hun eigen sanitair, een gezellige en kwalitatieve gemeenschappelijke ruimte, een lift, een gemakkelijk toegankelijke fietsenstalling en een ruime stadstuin met zicht op de Vunt.

 

Het interieur en de look-and-feel van de gemeenschappelijke delen en de individuele kamers zijn gebaseerd op de conceptnota van interieurvormgeefster Caroline De Cuyper.

 

Daardoor onderscheidt dit project zich en krijgen de kamers en gemeenschappelijke delen een unieke identiteit. Bij het ontwerp primeerde het echte thuisgevoel zodat dit vastgoed een perfecte investering vormt of de ideale plek is voor uw student.

 

In de verkoopprijs wordt steeds een volledig afgewerkte studentenkamer aangeboden met een oppervlakte tussen 18m² en 21m². Elke kamer is voorzien van een individuele sanitaire cel (douche, wastafel en wc), een bed (twijfelaar), een bureautafel met bureaustoel, gordijnen, een koelkast en microgolfoven en opbergmeubel. De kamers worden sleutel-op-de-deur opgeleverd zodat uw student dezelfde dag nog zijn boeken kan openslaan!

P2177 B 2020.06.22
P2177 keuken blauw 2020.07.09
P2177 INT kamer 2020.07.09

Ontdek ook

La Grande Muse – Luik

La Grande Muse ligt niet ver van het centrum van Luik, met zicht op de Maas en bestaat uit 16 appartementen en twee handelsruimtes. De appartementen zijn door hun compacte vormgeving ideaal voor starters en/of investeerders.

TE KOOP

Les Terrasses Nagelmackers – Luik

Een prachtig, tijdloos project met 9 appartementen, 2 penthouse-appartementen en 4 commerciële ruimtes in hartje Luik, aan de Maas.

TE KOOP